logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
logo-kraaijkamp-makelaars-utrecht
NL | EN
Call us:
(030) 879 77 70

Mogelijk lucht voor hypotheken onder water

Er komt mogelijk wat lucht voor mensen die een hypotheek 'onder water' hebben, wat het geval is als de schuld hoger is dan de waarde van het huis. Minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën wil met banken gaan praten over de mogelijkheid dat mensen die in de problemen zitten hun hypotheekschuld boetevrij kunnen herfinancieren. Daarna zullen ze dan een lagere rente betalen.

Dijsselbloem zegde dat donderdag in de Tweede Kamer toe in antwoord op een voorstel van de ChristenUnie. In Nederland hebben ongeveer 1 miljoen huishoudens een hypotheek onder water. Lang niet voor iedereen is dat een probleem. Dat is het vaak wel als het huis verkocht moet worden en er een restschuld overblijft.
Writen on 25-09-2014
Share:
Accept

This website uses cookies to save your search preferences on this website, thereby improving your user experience. In addition, we place cookies that make it possible to share content on social media and for tracking visitor statistics. By clicking this message, or continuing to use this site, you agree with this.